Fitxa del llibre en PDF.

Imatge portada

Autora: Anne Jacobs
Editorial: Plaza Janés
Any: 2018
Pàgines: 621
ISBN: 9788401020520
Idioma: castellà


“En esas fechas había regalos para el servicio, casi siempre tela para ropa, cuero para zapatos o calcetines de lana.”


El llibre:

Augsburg, 1913. La jove Marie entra a treballar com ajudant de cuina a la impressionant vil·la dels Melzer, una rica família dedicada a la indústria tèxtil. Marie, prové d’un orfenat i lluita per obrir-se pas entre els criats. Els Melzer esperen el moment en el que presentaran en societat a la seva filla, la bella Katharina. Paul, l’hereu, es manté al marge i prefereix la seva vida d’estudiant a Munic, fins que coneix a Marie.

La novel·la mostra la societat alemanya en plena preguerra a principis del segle XX, la qual queda ben descrita i ambientada; les festes i balls, les presentacions en societat, les innovacions tecnològiques en la indústria tèxtil i el transport, les diferències de classe… Saga familiar, emocionant i entretinguda. Primer volum de la trilogia.

Més informació:


 L’autora: Anne Jacobs

Anne Jacobs

Va néixer a la Baixa Saxònia (Alemanya). Va estudiar música i idiomes, i va dedicar-se a l’ensenyament com a professora d’educació secundària. Després d’un temps decideix dedicar-se a l’escriptura, publicant contes i poemes, i més endavant novel·les. Ha escrit més de vint novel·les de temàtica històrica i romàntica, signades sota diferents pseudònims (Leah Bach, Hilke Müller,  Megan MacFadden, Catherine du Parc, Patricia Amber). La Villa de las telas va ser publicat originalment en alemany al 2014, i traduït al castellà al 2018, i ha suposat la seva confirmació com autora best-seller.