Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El projecte “Mitjons de Nadal solidaris” va néixer a Oxford (Regne Unit) sota la direcció de Sylvia Rueda de l’ONG Stitches of kindness. La iniciativa mobilitza a persones de la comunitat i es dirigeix especialment a nens i nenes i a les seves famílies. Aquest any, l’ONG i el Museu Tèxtil han decidit unir esforços  amb la finalitat de traslladar el projecte a la nostra comunitat i així donar els mitjons que es confeccionin a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Durant la 1a Marató de mitjons solidaris que tindrà lloc a les aules del Museu aprendreu a confeccionar un mitjó de feltre i a decorar-lo amb diverses tècniques i materials. Participar en la Marató és gratuït (inclou materials) però es demana inscripció a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02. Hi haurà dues sessions de taller, a les 10.30 i a les 12.00 hores. Els nens i nenes poden fer el mitjó amb els pares a partir de 3 anys. Places limitades a l’aforament de les aules.

Si no podeu venir però voleu participar des de casa i portar el mitjó ja fet, consulteu aquí el patró i el tutorial. Una vegada fet (en aquest cas els materials van a càrrec d’un mateix) el podeu entregar al Museu o als següents punts de recollida fins el 14 desembre:

-La Girandola – Ctra. de Matadepera, 85, 08225 Terrassa, Barcelona

-Merceria Rambla – Rambla d’Ègara, 174, 08221 Terrassa, Barcelona

-Teixits Olga – Encants de Sant Antoni, parades 7-9 08011 Barcelona

-La Mamavaca – Rambla del Prat, 25, 08012 Barcelona