Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Casalet de Reis és una activitat que organitza el CDMT en col·laboració amb Cristina Trias, professional amb àmplia experiència en el món de la docència teatral amb nens i joves. Durant les sessions, els infants prepararan la interpretació amb titelles del conte “El sastre valent” dels germans Grimm. Faran exercicis d’expressió oral, corporal, gestual, trucs memorístics i modulació de veu, entre altres.

Paral·lelament a la preparació de l’obra, els nens i nenes elaboraran uns titelles que personalitzaran amb la indumentària adequada per a cada personatge. Hi haurà, doncs, un treball plàstic i de costura bàsica.

L’espectacle de titelles es realitzarà el darrer dia del Casal i serà gravat en vídeo amb material i personal del museu. Posteriorment, els nens i nenes i les seves famílies podran obtenir una còpia d’aquest enregistrament.

El Casalet de Reis està pensat per a nens i nenes de 6 a 12 anys. L’horari serà de 9.00 a 14.00 hores i el preu és de 40 euros. Més informació i inscripcions a: auladidactica@cdmt.cat. Places limitades.