Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Casalet és un activitat de teatre codirigida per Cristina Trias, professora de l’escola Les Pisanes. En la franja horària principal els nens i nenes prepararan la interpretació del conegut conte de Hans Christian Andersen, “El vestit nou de l’emperador”, publicat al 1837. Així, faran alguns exercicis d’expressió oral, corporal, gestual, trucs memorístics i modulació de la veu, entre d’altres.

A mida que els nens i nenes vagin preparant l’obra, també hauran de confeccionar senzilles peces de roba o complements que utilitzaran en la representació teatral que oferiran al públic el darrer dia del Casal. En aquest cas els ensenyarem nocions bàsiques de disseny i costura.

La representació tindrà lloc a la sala d’actes del CDMT el dia 5 de gener a les 13:00 hores. Serà oberta a familiars, amics, coneguts i públic general.

El Casalet de Reis està pensat per a nens i nenes de 6 a 12 anys. L’horari és de 9:00 a 14:00 hores, i el preu de tot el Casalet és de 55 euros. Més informació i inscripció a: auladidactica@cdmt.cat. Les places són limitades.