Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Aquesta conferència queda inscrita en el marc de l’exposició De la puresa al desig, una mostra organitzada pel Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil. L’exposició ocuparà l’Espai Zero des del 22 d’abril fins al proper 22 de juliol.

Concha Blanch, la ponent, és mestra artesana i llicenciada en medicina tradicional xinesa. Ella mateixa ens resumeix breument el tema de la seva ponència:

“Els artistes, dissenyadors i creatius estem sempre acostumats a mirar el color des de la seva vessant cromàtica i estètica, però amb aquesta xerrada descobrirem que hi ha realment al darrere dels colors i com la història, la religió i la societat ha fet la seva interpretació segons les èpoques viscudes per la humanitat.

Serà una xerrada on es veurà quines interpretacions pot tenir el color dins del camp de la moda, les tendències però també de la salut.

A partir de la vostra interpretació després d’aquesta conferència segurament ja no mirareu el color de la mateixa manera”

La xerrada tindrà lloc després de la inauguració de la mostra De la puresa al desig, l’entrada és lliure. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02.