Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Aquest any avancem una mica la inscripció i les dates de realització dels cursos d’indumentària modernista. I també com a novetat us oferim aquest curs teòric on, a través d’imatges de llibres de sistemes de confecció d’època modernista, coneixerem com eren els patrons d’entre 1890 i 1914. A més, es mostraran peces del fons del museu per a veure els detalls de la seva confecció.

En aquesta formació no s’ensenyarà a fer patrons. Per aquest motiu i per tal d’obtenir-ne un millor aprofitament és imprescindible saber elaborar patrons base i les seves transformacions.

El curs “Estudi de patrons i confecció: indumentària modernista” serà impartit per Mercè López i es dirigeix a modistes, sastres, patronistes i professionals del món de la moda i del vestuari; així com a estudiants de disseny de moda dels darrers cursos que compleixin el requisit abans esmentat. Trobareu aquí el calendari, el programa del curs i l’accés al formulari d’inscripció.

Admetem inscripcions fins una setmana abans de l’inici del curs o bé fins a l’esgotament de les places disponibles. Més informació a: conservacio@cdmt.cat/93 731 52 02.