Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) es celebren a tota Europa, aquest any entre el 6 i 8 d’octubre. Enguany el lema suggerit pel Consell d’Europa “Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats”, vol posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura: la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i creixement socioeconòmic de les comunitats.

Durant aquests dies, municipis d’arreu del territori mostraran el millor del seu patrimoni a través d’activitats gratuïtes de tota mena com portes obertes, visites guiades, exposicions, conferències, tallers, rutes a peu i en bicicleta, concursos de fotografia, …

En aquest context, us convidem a conèixer i gaudir de l’obra de l’artista Filomena Menacho que està exposada a la 2a planta del CDMT, sota el títol “atmosfera”. Ella comentarà les seves obres i a la mateixa sala conduirà una acció simbòlica amb el públic assistent.

L’entrada és lliure tant a la visita com a l’activitat. Més informació a auladidactica@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02. Places limitades a l’aforament de la sala.