Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Dia Internacional dels Museus és una celebració que té lloc ell 18 de maig i que molts centres commemoren la nit del dissabte de la mateixa setmana. L’objectiu d’aquesta cita anual és sensibilitzar al públic sobre el fet que els museus són un mitjà important per l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, l’avenç cap a l’enteniment mutu, la cooperació i la pau entre els pobles.

Aquest any, l’ICOM (Consell Internacional de Museus) proposa el tema “Museus i Històries controvertides: dir allò més silenciat als Museus”.

Secrets de Museu és un itinerari guiat pels espais menys coneguts del CDMT, les reserves. En aquesta activitat es visiten tres dels vuit espais que estan habilitats com a reserves. En ells, els visitants podeu gaudir de la indumentària i els complements històrics dels segles XVIII, XIX i XX, de forma directa i sense vitrines.

Durant aquesta visita podreu descobrir també algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil que es desenvolupen quotidianament al CDMT.

Horari: de 19:00 a 23:00h, cada hora.

Entrada lliure, més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.