Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Francesca Piñol és mestra artesana teixidora, títol que l’any 2000 li va concedir la Generalitat de Catalunya. Des de 1982 ha exposat el seu treball en diferents ciutats i països. Té obra en diverses col·leccions particulars i públiques i combina la creació artística amb la docència.

La seva obra està marcada segons les seves pròpies paraules “per la fascinació de l’entrecreuament del teixit, la combinació de fils, colors, textures, formes i símbols que configuren el discurs que conté l’expressió de les diverses cosmovisions del món explicant el fil de la vida”

L’artista combina varies tècniques, materials i textures. El teixit és la tècnica més emprada amb la incorporació de la tecnologia digital Jacquard i el color aconseguit a partir de la tintura natural amb materials de l’entorn. Realitza peces úniques o sèries curtes.

Avui Francesca Piñol us acompanya en una visita a la seva mostra “Marques d’aigua” que s’exhibeix a l’Espai Zero. Una oportunitat per conèixer més a prop l’artista i la seva obra. L’entrada és lliure i gratuïta però es demana confirmació d’assistència a: auladidactica@cdmt.cat  o bé al telèfon 93 731 52 02.