El CDMT programa cada mes activitats gratuïtes per a adults, de caire divulgatiu i que giren al voltant de les exposicions temporals: visites comentades, tertúlies amb els experts o tallers a partir de materials tèxtils i sobre aspectes relacionats amb la història dels teixits i la indumentària.

D’altra banda, també podeu gaudir de les activitats exclusives dels “Viu en directe….” amb un format innovador on el públic pot formar part, per una estona, de l’equip del CDMT, i experimentar el contacte directe amb el patrimoni.

Els “Viu en directe…” no són mai iguals, ja que s’alimenten dels temes i dels objectes sobre els que el Centre està treballant; però tots es basen en un esquema similar: conèixer els diferents espais interiors del Centre, veure què s’hi fa i com es fa, i experimentar-ho personalment.

Les places pels “Viu en directe…” són molt limitades, ja que el grupet ha de poder entrar en espais normalment reservats a usos tècnics, i també per facilitar la interacció entre els participants mateixos i el personal del Centre. Al final de gairebé dues hores, tots plegats compartim una copa mentre acabem de comentar les sorpreses de la jornada.

Consulteu la nostra agenda d’activitats.

activitats per adults