9.5

El CDMT compta amb una oferta de cursos presencials i/o on line, i jornades tècniques destinades a professionals del patrimoni i del sector tèxtil. El programa reuneix els millors experts amb l’objectiu que la seva experiència i coneixements constitueixin la base per a la formació de professionals.

El CDMT ofereix als particulars, empreses o entitats que ho desitgin la possibilitat d’organitzar formació a mida segons les seves necessitats.

Podeu realitzar la inscripció als diferents cursos a: formacio@cdmt.cat / 937 315 202.

 

 


 

Cursos
Cada any oferim activitats de formació de curta durada, d’iniciació o monogràfics. Són cursos destinats a grups reduïts d’alumnes, on es dóna molta importància als aspectes pràctics.

Calendari 2017

16 de març: DOCUMENTACIÓ DELS OBJECTES TÈXTILS i DE LA INDUMENTÀRIA. Impartit per Sílvia Saladrigas i Mercè López Organitza Veraicon i CDMT. [+info]

– 22 i 29 de maig: CONSERVACIÓ PREVENTIVA DEL MATERIAL TÈXTIL. Impartit per Elisabet Cerdà. Organitza Oficina del Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i CDMT.

– 21 i 28 de setembre: HISTÒRIA I TÈCNIQUES DE LES PUNTES FETES A MÀ. Impartit per Neus Ribas (Museu de la Punta) i Rosa Mª Provencio (Associació Catalana de Puntaires). més informació i inscripció

– 17 de novembre: I COL·LOQUI D’INVESTIGADORS EN TÈXTIL I MODA D’ESPANYA. [+info]

 


Convenis de formació
El CDMT ha signat convenis amb diferents universitats i institucions per al desenvolupament de pràctiques al Centre:

Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya. Especialització en tractament del patrimoni tèxtil per a alumnes diplomats per l’ESCRBCC.

Escuela Superior de Conservación y Restauración de Bienes Culturales (Madrid). Programa de pràctiques formatives en restauració de materials tèxtils.

Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres. Departaments d’Història i d’Art. Pràctiques d’estudiants de la Llicenciatura en Història i de la Llicenciatura en Història de l’Art.