9.5

El CDMT compta amb una oferta de cursos i jornades tècniques destinades a estudiants, professionals del patrimoni, i del sector tèxtil. El programa reuneix els millors experts amb l’objectiu que la seva experiència i coneixements constitueixin la base per a la formació de professionals.

El CDMT ofereix als particulars, empreses o entitats que ho desitgin la possibilitat d’organitzar formació a mida segons les seves necessitats.

 

 


Cursos
Cada any oferim activitats de formació de curta durada, d’iniciació o monogràfics. Són cursos destinats a grups reduïts d’alumnes, on es dóna molta importància als aspectes pràctics.

 

Propers cursos:

Curs: “Introducció a la caracterització tècnica de teixits històrics: lligaments”. Impartit per Sílvia Saladrigas Cheng. Organitzat pel Centre de Documentació i Museu Tèxtil.

Dates: del 22 al 26 d’octubre de 2018, al Centre de Documentació i Museu Tèxtil, Terrassa.
Dilluns, dimecres i divendres de 9:00 a 14:00h
Dimarts i dijous de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00h

Inscripcions: Accés al formulari

Més informació: formacio@cdmt.cat  o bé al 937 315 202.

 

 


Convenis de formació
El CDMT ha signat convenis amb diferents universitats i institucions per al desenvolupament de pràctiques al Centre:

Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya. Especialització en tractament del patrimoni tèxtil per a alumnes diplomats per l’ESCRBCC.

Escuela Superior de Conservación y Restauración de Bienes Culturales (Madrid). Programa de pràctiques formatives en restauració de materials tèxtils.

Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres. Departaments d’Història i d’Art. Pràctiques d’estudiants de la Llicenciatura en Història i de la Llicenciatura en Història de l’Art.