9.5

El CDMT compta amb una oferta de cursos presencials i/o on line, i jornades tècniques destinades a professionals del patrimoni i del sector tèxtil. El programa reuneix els millors experts amb l’objectiu que la seva experiència i coneixements constitueixin la base per a la formació de professionals.

El CDMT ofereix als particulars, empreses o entitats que ho desitgin la possibilitat d’organitzar formació a mida segons les seves necessitats.

Podeu realitzar la inscripció als diferents cursos a: formacio@cdmt.cat / 937 315 202 o bé mitjançant el següent formulari.

 

 


Cursos
Cada any oferim activitats de formació de curta durada, d’iniciació o monogràfics. Són cursos destinats a grups reduïts d’alumnes, on es dóna molta importància als aspectes pràctics.

Calendari 2018

Dates: Juny, 14 i 15, 2018, dijous de 10 a 14.00 i de 16 a 19.00 h; divendres de 10 a 14.00 h
Curs: “Identificació de tècniques d’estampació a Occident (XVII-XXI)”.
Impartit per Assumpta Dangla Ramon. Organitzat conjuntament per el CDMT i el Museu de l’Estampació de Premià de Mar.
Inscripcions a: formacio@cdmt.cat
[+Info]

 


Convenis de formació
El CDMT ha signat convenis amb diferents universitats i institucions per al desenvolupament de pràctiques al Centre:

Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya. Especialització en tractament del patrimoni tèxtil per a alumnes diplomats per l’ESCRBCC.

Escuela Superior de Conservación y Restauración de Bienes Culturales (Madrid). Programa de pràctiques formatives en restauració de materials tèxtils.

Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres. Departaments d’Història i d’Art. Pràctiques d’estudiants de la Llicenciatura en Història i de la Llicenciatura en Història de l’Art.