Després de la xerrada divulgativa sobre indumentària modernista (aquest any a través dels ulls del pintor Joaquín Sorolla) i ja en la recta final del curs “Fes-te un vestit modernista”, us informem de les activitats que tindran lloc properament i en el marc de la XVI Fira Modernista de Terrassa.

A la seu del CDMT:

  • Taller per a adults. Guarneix un barret modernista amb kit. El dissabte anterior a la Fira tindrà lloc aquesta activitat per aprendre a recrear un barret tipus canotier, pamela o lligadura de cap, seguint l’estilisme de l’època. (Dissabte, 5 de maig).
  • Visita comentada. Al taller de restauració del CDMT es treballa també sobre peces modernistes que cal conservar convenientment. La restauradora Elisabet Cerdà us ho explicarà i mostrarà alguns dels projectes actuals del seu equip. (Diumenge, 13 de maig).

A la Plaça dels Museus:

  • Gran Passejada modernista. Una ocasió per venir amb la família i escenificar un dia festiu a la Terrassa de fa més de 100 anys. La passejada recorre els carrers del centre i acaba davant de l’Ajuntament. (Diumenge, 13 de maig).

A la parada del Raval de Montserrat:

  • Taller infantil. Amb els nens i nenes que s’hi acostin, practicarem la costura elaborant un sotagot de feltre ben colorit i amb forma de poma. (Dissabte 12 i diumenge 13 de maig).
  • Presència d’alumnes dels cursos d’indumentària. Podeu conèixer de primera mà l’experiència d’imaginar, dissenyar i confeccionar un conjunt d’indumentària que recrea la moda modernista. (Diumenge, 13 de maig).

A la Casa Alegre de Sagrera:

  • Exposició “Brindis modernista”. Una mostra que podreu veure tot el cap de setmana amb peces tèxtils de les col·leccions del CDMT i objectes del Museu de Terrassa.
  • Desfilada modernista. Espectacular exhibició d’elegants conjunts d’indumentària confeccionats per les pròpies models amb esforç i rigor històric dins els cursos que cada any organitza el CDMT. (Diumenge, 13 de maig)

Més informació dels horaris i altres detalls de les activitats a la nostra agenda o bé al programa que edita l’Ajuntament de Terrassa. Bona Fira Modernista 2018!