Per segon any consecutiu celebrem la Marató de Mitjons de Nadal solidaris en benefici dels infants hospitalitzats, organitzada per l’ONG Stitches of kindness i el Museu Tèxtil. La primera marató es va celebrar el desembre de l’any passat i, entre els mitjons que es van fer al museu i els que es van recollir posteriorment als punts de recollida, vam aconseguir gairebé 450 mitjons que es van repartir entre els hospitals Sant Joan de Déu, Hospital de Terrassa, Vall d’Hebron, Centre de Salut Mental Infantojuvenil de Rubí i altres.

Segons Sylvia Rueda, fundadora de Stitches of kindness “la Marató de Mitjons de Nadal solidaris vol anar més enllà de la pròpia elaboració artesana i creativa d’un objecte nadalenc, ja que pretén sensibilitzar la persona amb el patiment d’un altre ésser humà i atorgar-li l’oportunitat de fer alguna cosa per suavitzar-lo”.

La 2ª Marató de Mitjons Solidaris de Nadal es durà a terme el diumenge 1 de desembre al Museu Tèxtil, en dos tallers, un a les 10h i l’altre a les 12h. S’ensenyarà als infants i a les seves famílies a confeccionar un mitjó de feltre i a decorar-lo de la manera més imaginativa.

Per a qui no hi pugui assistir a la Marató, té temps de fer el seu mitjó fins el dia 15 de desembre, i portar-lo al Museu o bé als punts de recollida següents:

  • MERCERIA RAMBLA – Rambla d’Ègara, 174, 08221 Terrassa.
  • LA BAIXADA – Carrer del Torrent, 82, 08225 Terrassa.
  • MUSEU TÈXTIL – Carrer Salmerón, 25, 08222 Terrassa.
  • TEIXITS OLGA – Encants de Sant Antoni, parades 7-9 08011 Barcelona.
  • LA MAMAVACA – Rambla del Prat, 25, 08012 Barcelona.
  • JEANINE PATCHWORK – Carrer Miquel Reverter, 6, 08960 Sant Just Desvern.

A més comptem amb col·laboradors que aporten material gratuïtament per poder fer els mitjons el dia de la Marató: Teixits Olga, DMC, Ribes & Casals, Kidani complements, Merceria Rambla i La Mamavaca.

Esteu tots convidats a participar! Entre tots i totes aconseguirem un any més omplir els hospitals infantils d’il·lusió una nit tan especial com la de Nadal.

L’entrada és gratuïta, però les places són limitades a l’aforament de les 3 aules que posem a disposició. Per tant, el millor és apuntar-se amb temps: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02.