El projecte “Mitjons solidaris de Nadal” conduït per Sylvia Rueda de l’ONG Stitches of kindness amb la col·laboració del Museu Tèxtil ha tornat a demostrar que és un èxit de motivació i participació solidària. Ara per ara, superem ja la quantitat de 400 mitjons que persones i col·lectius han anat entregant als diversos punts de recollida.

Valorem molt la participació de les famílies i persones que van assistir a la 2a Marató de mitjons, realitzada al museu el passat 1 de desembre. Volem citar també la participació col·lectiva de grups de persones com els sènior de Creu Roja Terrassa, els alumnes de 2nA i 2nB que cursen el CFGM “Atenció a Persones en Situació de Dependència” a l’Institut Ribot i Serra de Sabadell, el Grup de dones de Les Fonts i el grup Hipatia’s de Terrassa, entre d’altres.

 

Imatge mitjons solidaris de Nadal 2019

 

Agraïments també al conjunt de col·laboradors que han donat materials per al projecte, que han actuat com a punt de recollida i que, en molts casos, han animat a les seves pròpies comunitats a realitzar aquest treball solidari: Teixits Olga, Merceria Rambla, Jeanine Patchwork, La Baixada, Ribes & Casals, La Mamavaca i Kidani complements.

Cada mitjó de Nadal porta cosit un munt de bons desitjos destinats als nens i nenes que els rebran en els diversos centres hospitalaris (St. Joan de Déu, Hospital de Terrassa, Centre de Salut Mental infantil i juvenil de Rubí).

 

Imatge mitjons solidaris de Nadal 2019

 

El projecte ha tornat a complir així el seu objectiu més significatiu i transformador. Enhorabona a tothom i fins l’any vinent!