En el marc de l’exposició “Vestits de pel·lícula” oferim un casal d’estiu per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Els infants que ens acompanyin en aquesta activitat jugaran amb tot el procés de disseny i elaboració de la indumentària per a cinema: treball amb figurins (dibuix i creació de models), treball del patró i amb el teixit, tècniques senzilles de confecció i caracterització final dels personatges.

El casal està programat per setmanes i cadascuna tindrà com a fil conductor el vestuari d’una pel·lícula en concret. Així, del 25 al 28 de juny, ens fixarem en la indumentària vikinga dels personatges de “Com ensinistrar un drac”. Del 2 al 5 de juliol, jugarem amb la indumentària futurista del darrer episodi d’“Star Wars” i del 2 al 6 de setembre, descobrirem la indumentària del segle XVIII a partir del film “Pirates del Carib”.

L’horari del casal serà de 9.30 a 14.00 hores. Les inscripcions es poden fer per setmanes independents (l’activitat no es realitzarà si no s’arriba a un mínim d’inscrits). Ja us podeu apuntar, contacteu amb: inscripcions@cdmt.cat/93 731 52 02. Les places són limitades!