Iniciem l’any 2018 amb un nou projecte: un Casalet de Reis programat pels dies 2, 3, 4 i 5 de gener, en horari de de 9:00 a 14:00 hores. Tindrà lloc a les aules del CDMT i està pensat per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Bàsicament és una activitat de teatre codirigida per Cristina Trias, professora de l’escola Les Pisanes. Cada jornada del Casal s’organitza en diverses sessions amb descansos entremig. En la franja horària principal els nens i nenes prepararan la interpretació del conegut conte de Hans Christian Andersen, “El vestit nou de l’emperador”, publicat al 1837. Així, faran alguns exercicis d’expressió oral, corporal, gestual, trucs memorístics i modulació de la veu, entre d’altres.

A mida que els nens i nenes vagin preparant l’obra, també hauran de confeccionar senzilles peces de roba o complements que utilitzaran en la representació teatral que oferiran al públic el darrer dia del Casal. En aquest cas els ensenyarem nocions bàsiques de disseny i costura.

La representació de l’obra tindrà lloc a la Sala d’actes del CDMT el dia 5 de gener a les 13:00 hores. Serà oberta a familiars, amics, coneguts i públic general.

L’activitat del Casalet requereix inscripció prèvia i les places són limitades. El preu és de 55 euros. Més informació i inscripcions a: auladidactica@cdmt.cat/93 731 52 02.