El Centre de Documentació i Museu Tèxtil, juntament amb Amics de les Arts i amb la col·laboració de moltes persones que la van conèixer i estimar, han organitzat un cicle de trobades en homenatge a Roser López Monsó, conservadora del CDMT que l'estiu de 2014 ens va deixar a causa d'una greu malaltia.

"Cinc dijous amb la Roser" neix amb l'únic objectiu de fixar uns moments i uns espais determinats on ens puguem aplegar tots aquells que vam tenir la sort de conèixer-la i de compartir amb ella les nostres inquietuds i activitats.

El cicle comptarà físicament amb un petit racó a la biblioteca del CDMT on hi col·locarem alguns objectes i escrits de la Roser, i una exposició de la seva obra plàstica a la cúpula del Cercle Egarenc. Els "dijous" es desenvoluparan al CDMT (dies 15 i 29 d'octubre i 5 de novembre a les 17h.), a la seu d'Amics de les Arts (dia 22 d'octubre a les 19h.) i a la Jazz Cava (dia 12 de novembre a les 20h.) i se centraran en les diverses facetes de la intensa activitat professional i creativa de la Roser.

Més informació al fulletó del programa