Fitxa del llibre en PDF.

Imatge portada llibre "El hijo de la costurera: la novela de Balenciaga"

Autor: Nacho Montes
Editorial: La Esfera de los libros
Any: 2019
Pàgines: 356
ISBN: 9788491647041
Idioma: castellà


“Me gustaría hacer vestidos bonitos, como estos que usted lleva siempre –contestó Cristóbal, ensalzando el lino rico del vestido de mañana que llevaba la marquesa.”


El llibre:

Ambientada a Sant Sebastià i a París, a inicis del segle XX, i basada en gran part en la vida del mestre Cristóbal Balenciaga, aquesta novel·la és una punyent història d’amor, de secrets d’amics i de la divina i eterna ingenuïtat dels estius de la infància. Des dels seus inicis com aprenent de costura amb la seva mare, Balenciaga es rodejarà d’un món exclusiu gràcies a l’amistat amb la seva mentora, la marquesa de Casa Torres, i a les relacions amb l’aristocràcia europea i la casa reial. A partir de 1907, al costat d’Hugo, un ballarí de dansa clàssica, seran testimonis d’una època efervescent a Europa, sobre la qual planejava el terror de la Primera Guerra Mundial mentre a Donostia es vivia el luxe d’una bombolla aliena als mals del món.

Més informació:

 


 L'autor:

Nacho Montes

Nacho Montes (Madrid, 1970). Es va diplomar en Creación y Estudios Literarios abans d’entrar a la Universitat Antonio de Nebrija per llicenciar-se com a periodista al 1994. Des de llavors ha estat lligat al món de la comunicació a través de la ràdio, la premsa i la televisió. Al 2014 va publicar la seva primera novel·la Zapatos rojos para saltar en los charcos i al 2019 El hijo de la costurera: la novela de Balenciaga. Al setembre de 2021 ha publicat la Schiaparelli, la italiana de París, novel·la basada en la disenyadora italiana Elsa Schiaparelli. També ha escrit el llibre ¿Nada que ponerte?: todos los secretos de la moda para estar chic y elegante a cualquier hora, a cualquier edad y en cualquier ocasión (2012).

 

 

Llibres de l’autor a les Biblioteques Públiques de Catalunya (Atena)