Fitxa del llibre en PDF.

Imatge portada llibre "Las mujeres de Winchester"

Autora: Tracy Chevalier
Editorial: Duomo
Any: 2020
Pàgines: 397
ISBN: 9788417761516
Idioma: castellà


“Sus sueños empezaron a llenarse de puntadas, de cuadrículas de cañamazo, de largas trenzas amarillas, de puntos de arroz y gobelino rosa en filas uniformes”


El llibre:

La jove Violet Speedwell sembla inexorablement destinada a una existència com a dona soltera. La Gran Guerra li ha arrabassat el seu promès, com a d’altres dones que, amb els soldats, han vist desaparèixer la seva possibilitat de contraure matrimoni. Només té una sortida: estalviar per a deixar la casa familiar i establir-se pel seu compte. Aviat arriba a Winchester, una ciutat al sud d’Anglaterra on troba una feina com a mecanògrafa i l’aixopluc d’un grup de dones: la comunitat de brodadores de la catedral. Amb elles aprèn que, tot i que la vida és efímera, els teixits que crea amb les seves pròpies mans perduren i que, a vegades, un sol fil és suficient per canviar la trama d’una vida.

Més informació:


 L'autora:

Tracy Chevalier

Tracy Chevalier (Washington DC, 1962). L’any 1984 marxa a viure a Anglaterra. Escriptora de novel·la històrica, la seva obra més aclamada i amb la que va aconseguir un reconeixement internacional va ser La noia de la perla, escrita al 1999, guanyadora del Barnes and Noble Discover Award i adaptada al cinema al 2003. Ha publicat 10 novel·les, la més recent A single thread (2019), traduïda al castellà com Las mujeres de Winchester (Duomo, 2020). Actualment treballa en una altra novel·la, aquesta, ambientada a Venècia i en la manufactura del vidre de Murano.

 

Llibres de l’autora a les Biblioteques Públiques de Catalunya (Atena)