Fitxa del llibre en PDF.

Imatge portada llibre Passamaneria, de Pruden Panadès.

Autora: Pruden Panadès
Editorial: Godall
Any: 2017
Pàgines: 90
ISBN: 9788494695247
Idioma: català


“Entre la pell i el món, gairebé sempre s’interposa una merceria, que tiba, afluixa, corda o descorda”


El llibre:

Es tracta d’un recull de textos entorn els treballs d’agulla que les dones han hagut d’aprendre i han realitzat al llarg de totes les èpoques. No totes les dones han viscut d’igual manera aquesta tasca, aquestes labors, unes amb rebuig, altres amb dedicació i obediència.

Una lectura que ens fa reflexionar sobre aquest món purament femení que ens ve per tradició o per imposició, una vida entre fils i agulles, moments per evadir-se o bé per gaudir en companyia d’altres dones.

Més informació:

 


 L'autora:

Pruden Panadès

Pruden Panadès (Barcelona, 1954). Escriptora catalana, va estudiar Història de l’art i va treballar alguns anys com a docent. Des dels anys vuitanta s’ha dedicat a la gestió cultural, dirigint el Centre Cultural de Granollers.  La seva primera novel·la va ser Cosins de Tarzan. La segona va ser Passamaneria i també ha escrit dos contes infantils: Errata i El pot.

La seva obra més recent és Corró d'Amunt: quadern de notes, on descriu aquest petit nucli de Les Franqueses del Vallès. També col·labora en la revista Vallesos i a núvol.com

 

Llibres de l’autora a les Biblioteques Públiques de Catalunya (Atena)

Altres obres i escrits de l’autora al (Catàleg Aladí)