Fitxa del llibre en PDF.

Imatge portada llibre: El sastre de Panamà.

Autor: John le Carré
Editorial: Edicions 62
Any: 2003
Pàgines: 539
ISBN: 8429753427
Idioma: català


El vell Braithwaite feia vestits pel meu pare i tu hi eres aguantant la cinta. Una bona tapadora. La millor.


El llibre:

Harry Pendel és un reconegut sastre que té botiga a Panamà. Entre els seus clients trobem el president, ministres, empresaris i influents bancaris. Els seus vestits, a més, compten amb una alta reputació per la seva qualitat i, finalment, la marca que ha construït, resulta caríssima, sumptuosa i ideal per a aquell món altiu i excloent, el de la cúpula política i el d’aquells que manegen els diners. Al seu local es tracten tots els aspectes socials i polítics de la vida panamenya i especialment sobre el Canal de Panamà. Novel·la d’intriga i espionatge que ens permetrà de passada conèixer el món de la sastreria i la confecció d’indumentària masculina.

Més informació:


 L'autor: John Le Carré (Poole, Anglaterra, 1931).

John le Carré

Pseudònim de David John Moore Cornwel, escriptor de novel·la negra i d’espionatge entorn els serveis d’intel·ligència britànics.

L’any 1963 escriu la seva primera novel·la amb la que obté l’èxit i a partir d’aquí escriurà més de 25 llibres. Algunes de les novel·les han sigut portades al cinema com és el cas d’El sastre de Panamà. L’autor ha sigut premiat en vàries ocasions i les seves novel·les s’han traduït a multitud de llengües, obtenint un gran reconeixement a nivell mundial. Al 2016 va publicar les seves memòries i al 2018 la darrera novel·la El llegat dels espies.