Fitxa del llibre en PDF.

Imatge portada llibre

Autora: Rupa Bajwa
Editorial: Salamandra
Any: 2005
Pàgines: 285
ISBN: 8478889477
Idioma: castellà


“... la casa Sevak llevaba décadas siendo la mejor tienda de saris de Amritsar.”


El llibre:

Ramchand és un jove de vint-i-sis anys que passa els dies en una botiga de saris enrotllant i desenrotllant metres de sedes davant les esposes i les filles de les famílies adinerades d’Amritsar. També visita a algunes clientes riques que tenen casaments en perspectiva per a mostrar els saris i facilitar les seves compres. La seva vida es mísera, rutinària i monòtona. Els seus pares van morir quan ell era un nen. Novel·la on destaquen les diferències socials i de sexe. L’autora mostra una Índia moderna on perpetuen les desigualtats, la negació de drets i la crueltat.

Més informació:


 L'autora: Rupa Bajwa

Rupa Bajwa

(Amritsar (Índia), 1976). Escriptora hindú, col·labora en diverses revistes com  The TelegraphThe TribuneTime Out o India Today, a més d’escriure ressenyes de llibres.

Al 2004 va escriure la seva primera novel·la, en anglès, The sari shop, nominada al Premi Orange 2004, i guanyadora del Premi Grinzane Cavour, el Premi Commonwealth i el Premi Sahitya Academy. També va ser traduïda a varis idiomes entre ells, el castellà, el francès, el neerlandès i el serbi.

Al 2012 va publicar la seva segona novel·la, Tell me a story, i treballa en una tercera.

Llibres de l'autora a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona