Fitxa del llibre en PDF.

Imatge portada El vestido

Autora: Jennifer Robson
Editorial: Espasa
Any: 2019
Pàgines: 463
ISBN: 9788467056631
Idioma: castellà


“Un escote corazón, mangas largas ceñidas y falda hasta los tobillos. Lo que convertía aquel vestido en algo único eran las bordaduras.”


El llibre:

Londres, 1947. Els britànics pateixen un hivern sever, amb escassetat i racionament tot i la seva victòria a la IIGM. Però el Palau de Buckingham remuntarà els ànims de la nació amb l’anunci del casament de la princesa Isabel. Ann Hughes i Miriam Dassin, brodadores de l’atelier de Norman Hartnell, han estat triades per a un honor únic a la vida: crear els bellíssims brodats que decoraran el vestit de la núvia, futura reina d’Anglaterra. Una oportunitat excepcional per a una noia anglesa de classe treballadora i una emigrant francesa que ha sobreviscut al nazisme.

Més informació:


 L'autora:

Jennifer Robson

Jennifer Robson (Canadà, 1970) - Va estudiar Literatura francesa i Història Moderna i va obtenir el doctorat en Història Social i Econòmica Britànica a Oxford. Autora de bestsellers històrics, ha escrit sis novel·les, totes elles ambientades durant i després de les dues guerres mundials. La novel·la El vestido és, fins ara, l’única traduïda al castellà.

 

Llibres de l'autora a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona