Gràcies a l’èxit de les edicions anteriors, per al 2014 es posa en marxa una nova temporada del Projecte Collage de Records. Es tracta d'una iniciativa de psicoteràpia a través de l’expressió artística que porten a terme conjuntament l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, l’artista Irene Pérez i el CDMT.

Enguany hi haurà tres grups de pacients que hi participaran durant els mesos de febrer, maig i novembre en cicles de cinc sessions, una primera de presentació, tres de taller i la darrera de conclusió. Durant aquestes trobades, assistits per Irene Pérez i amb el suport del personal tècnic de CDMT i Mútua, els participants escolliran un record personal per treballar-lo després en forma de brodat. Amb els treballs individuals es muntarà un collage col·lectiu que habitualment s'exposa a la Unitat de Subaguts de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

La novetat d’aquest any és que els collages de les diverses edicions del projecte seran exposats al CDMT i aquesta mostra serà oberta a tothom durant dos mesos, des del 13 de març –data d’inauguració- fins al 18 de maig (Diada dels museus).

Durant aquest període el públic podrà contemplar els treballs finals i, sobretot, fer-se càrrec de la importància del projecte per millorar la qualitat de vida i la recuperació dels malalts. S’organitzaran dues visites guiades a càrrec d’Irene Pérez (vegeu agenda).