Aquesta setmana hem iniciat el tercer any del projecte “Collage de Records” que és una col·laboració del CDMT amb l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i l’artista visual Irene Pérez Gil (http://ireneperez.net/home.html).

L'activitat té una durada de vuit hores i consisteix en què cada participant plasmi el record d'una experiència positiva present o passada en un treball plàstic elaborat amb materials tèxtils.

Aquest any cada persona està creant un petit tapís amb fils diversos, imatges o frases sobre paper i també amb elements naturals com fulles o plomes. Són producte d’un petit procés creatiu personal que s’inicia amb la idea, es dissenya sobre un paper i es realitza amb les pròpies mans.

I com a rerefons del treball concret de teixir que realitzen els participants hi ha l'art del saori japonès. Una tècnica que fomenta actituds com deixar-se anar, teixir amb llibertat i sense por a equivocar-se, entenent que tot error és un element més de la peça i valorant que dita imperfecció és única i personal.Esta semana hemos iniciado el tercer año del proyecto “Collage de Records” que es una colaboración del CDMT con el Hospital Universitari Mútua de Terrassa y la artista visual Irene Pérez Gil (http://ireneperez.net/home.html).