Aquests dies estem treballant en el tractament de les peces que aniran a l’exposició Intimíssims. La roba interior modernista, que s’inaugurarà el 28 d’abril en motiu de la Fira Modernista de Terrassa.

Amanda Codeiro, llicenciada en conservació-restauració de béns culturals per la Universitat Federal de Minas Gerais (CECOR/UFMG) de Brasil, fa una estada de dos mesos al CDMT, en la que està duent a terme una neteja superficial i per immersió i la posterior col·locació en el sistema de presentació de la roba interior seleccionada. Les peces són bàsicament de cotó, en color blanc, i amb detalls de puntes i brodats.

A la mateixa mostra es podrà veure un vídeo del recorregut de les peces des quan surten de la reserva, passen pel taller de restauració, es munten en els maniquins i es col·loquen a l’exposició.Estos días estamos trabajando en el tratamiento de las piezas que irán a la exposición Intimissimis. La ropa interior modernista, que se inaugurará el 28 de abril con motivo de la Feria Modernista de Terrassa.