Acabem de signar amb SEAT un conveni de col·laboració, en el marc de la nova exposició “Vestir l’automòbil. Els tèxtils que es mouen amb tu” que presentem a les nostres sales del 14 de juny al 20 de desembre de 2015.

El marc de l’acord signat ha fet possible que SEAT preparés especialment per al CDMT una carrosseria seccionada de SEAT LEÓN, que la pròpia empresa ha transportat fins a Terrassa. En contrapartida, el CDMT ofereix el marc de les seves instal·lacions perquè durant tota la permanència de l’exposició SEAT pugui fer-ne ús per a visites, reunions o presentacions.

Estem particularment orgullosos d’aquesta col·laboració, ja que SEAT és l’empresa emblemàtica de l’automoció a casa nostra, que dóna feina a moltes altres indústries proveïdores de components. El vehicle seccionat ha quedat instal·lat al vestíbul del CDMT, ben visible fins i tot des del carrer; un reclam excel·lent perquè el públic entri a descobrir que el seu cotxe és funcional i confortable gràcies als molts teixits que porta incorporats.