Dins del marc del conveni de col·laboració que vincula el CDMT i TEXFOR, durant els mesos de febrer i març tindrà lloc un curs d’iniciació als teixits organitzat conjuntament per les dues entitats. S’adreça a persones que treballen o tenen interès en el sector i no tenen coneixements actualitzats, i serà impartit per Montserrat Bargalló Sánchez. (És Graduat Superior en Disseny Tèxtil per l’Escola Superior de Disseny, adscrita a la Universitat Ramon Llull, i Postgrau en Món Precolombí per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·labora amb el CDMT en tasques de valoració del patrimoni, i també amb la Fundació Arqueològica Clos i els museus de Sabadell, Sant Cugat i altres)

El curs comprèn un total de 15 hores lectives, durant les quals els alumnes disposaran de mostres reals per poder experimentar directament sobre fibres, fils, teixits i acabats. Les classes es faran a Sabadell, a la seu de TEXFOR (St.Quirze, 30) de 16 a 19h.

La inscripció es pot formalitzar on line (formacio@cdmt.es) entre el 1 de desembre al 7 de març. Les places són limitades, i la matrícula (195 €) no és efectiva fins al moment en que l’alumne faci el pagament.

Més informació a: (link)