Com cada any, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil s’afegeix a la celebració del Dia Internacional dels Museus i ho fa amb una matinal de diumenge (19 de maig) plena d’ activitats gratuïtes, guiades i/o lliures:

  • Mostra modernista. Entrada lliure a una petita exposició de vestits, complements i altres objectes modernistes que ens parlen d’històries personals i familiars. S’hi podrà veure també una vitrina amb una peça modernista decidida pels nostres seguidors del Facebook a través de les seves votacions. Consulteu la nostra agenda.
  • Presentació sobre la indumentària masculina del segle XVIII. Xerrada sobre com eren els vestits i els complements que vestien els homes d’ara fa uns dos-cents anys. A càrrec d’Àlex Martínez, estudiant especialitzat en el tema. Consulteu la nostra agenda.
  • Visita guiada. Visita comentada a l’interior de la reserva (magatzem) del CDMT a on es conserva una fascinant col·lecció d’indumentària masculina (casaques, armilles, calçons...) del segle XVIII. Descobreix-la! Consulteu la nostra agenda.
  • Concert de Gospel El grup Gospelins Terrassa, dirigits per Alícia Rey ens oferirà un repertori de cançons gospel però també pop, rock i folk. El ritme i les bones vibracions estan assegurats! Consulteu la nostra agenda.