Amb Diumenges al Museu, el Museu Tèxtil obre les seves portes gratuïtament per tal de donar a conèixer el patrimoni tèxtil a partir de l’experimentació i el treball creatiu.

Oferim activitats pensades per a tot tipus de públic però especialment dirigides a nens i nenes que ens visiten en família. El públic familiar (infants acompanyats d’adults) té unes necessitats molt concretes pel que fa a les experiències culturals i d’esbarjo, que defineixen la durada de l’activitat, el moment de realització, l’estructura de funcionament, els materials, etc

Des del Museu Tèxtil es planteja aquest tipus d’experiència des d’una perspectiva lúdica no exempta, però, d’aprenentatge. Adults i infants realitzen alguna tasca creativa que implica un treball de conjunt; els pares doncs, també són part activa de l’experiència dels menuts.

Activitats infantils CDMT

Les activitats de Diumenges al Museu estan relacionades amb les diverses exposicions temporals que anem oferim i prenen diversos formats: conte, visita familiar, taller o una combinació de tots ells.

La durada d’aquestes activitats és de aproximadament una hora i mitja. Van a càrrec de personal del Museu o bé de mestres o monitors especialitzats que col·laboren amb nosaltres de forma puntual. Sempre es transmeten coneixements tèxtils, que poden ser en forma de concepte o bé d’experimentació i creació plàstica.

Consulteu la nostra agenda d’activitats.