Els dies 17 i 18 de novembre el Centre de Documentació i Museu Tèxtil va acollir el “I Col·loqui d’Investigadors en Tèxtil i Moda”, organitzat per la Fundació Història del Disseny i el Grup de Recerca Tèxtil i Moda.

L’objectiu va ser que investigadors en àrees diverses relacionades amb el teixit i la indumentària tinguessin un punt de trobada i poguessin compartir i donar a conèixer els seus estudis més recents.

Es van presentar quaranta-dues comunicacions, amb un gran èxit d’assistència. Per aquest motiu s’ha publicat el llibre d’actes del col·loqui que es pot descarregar, des d’avui, a la secció de publicacions del Web del Centre de Documentació i Museu Tèxtil: https://cdmt.cat/llibreria/

Les actes recullen tota la informació exposada a les ponències, de forma ampliada i amb bibliografia, per tal d’aprofundir en els diversos temes que es van presentar. En conjunt formen una publicació de més de dues-centes trenta pàgines on es recullen aportacions molt variades que demostren la riquesa del món tèxtil i el nivell dels investigadors que hi van participar.