La Diputació de Barcelona contribuirà amb un total de 24.900 € a una nova campanya de documentació del patrimoni industrial tèxtil, dins de la trajectòria iniciada l’any 2008 de manera conjunta pel CDMT i el Museu d’Arenys de Mar, ambdós integrants del Circuit dels Museus Tèxtils i de Moda a Catalunya (http://www.circuitmuseustextils.cat/), amb el suport de la Generalitat.

En aquesta nova etapa del treball s’hi afegeix també el Museu de l’Estampació de Premià de Mar, i es documentaran i fotografiaran els arxius de les empreses Pont Aurell y Armengol S.A. i José Bertran S.A., (CDMT), Punto Nuevo (Museu d’Arenys de Mar) i Lyon Barcelona (Museu de l’Estampació de Premià de Mar).

L’aportació de la Diputació representa un 56% del cost de la feina, i la resta correspon a l’aportació dels propis museus amb la dedicació del seu personal.

Una selecció de 50 mostres de cada empresa, juntament amb una ressenya sobre la seva història s’incorporaran a la base de dades que ja està oberta a consulta pública des de l’any 2010 (http://ddfitc.cdmt.es/).