T’agrada la moda? T’agrada dibuixar? Bé, ara tens l’excusa perfecta per a combinar ambdós interessos assistint a una sèrie de tallers d’il·lustració de moda  a partir de la tardor. Des del Museu, estem encantats de col·laborar amb l’artista i dissenyadora de moda local Lucy Victoria Davis i el seu projecte ARTiMODA.

Tot comença amb un primer taller de presentació “DRAWING FASHION: taster workshop” el dissabte 19 d’octubre de 10 a 13 h al Museu. En aquesta sessió, mirarem una mica la història de la moda i les tècniques i estils utilitzats per alguns dels més importants il·lustradors del segle XX i dels artistes contemporanis. Experimentarem i jugarem amb tècniques creatives utilitzades en la il·lustració de la moda i crearem il·lustracions, interpretacions inspirades en l’estil, les tècniques i els materials utilitzats per alguns dels artistes que haurem conegut.

Aquesta sessió és una oportunitat de provar la il·lustració de moda, conèixer a la Lucy i el seu projecte i si vols aprendre i practicar més, apuntar-se a la següent sèrie de quatre tallers “DRAWING FASHION: una introducció a la il·lustració de moda”.

A diferència d’altres cursos, els tallers són de mida petita i ofereixen classes personalitzades i demostracions de la Lucy. La Lucy mescla fragments d’art i història del disseny amb creativitat pràctica. Les sessions principalment es fan en anglès o en castellà i tots els nivells són benvinguts. Els tallers de la Lucy són l’excusa perfecta per practicar una mica l’anglès i alhora són creatius.

Els estudiants arribaran a coneixements que només s’aprenen a través d’anys d’experiència professional com a dissenyador i il·lustrador. A més d’un títol de llicenciada en història de l’art i disseny, un màster en comunicació i publicitat, la Lucy també té un certificat CELTA per a l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera.

En els tallers, els estudiants aprendran els conceptes bàsics de la il·lustració de la moda i practicaran el dibuix de la figura humana jugant amb diferents suports: llapis, carbó, marcadors, aquarel·les, pastel… Els estudiants començaran a crear el seu propi estil i crearan un portafolis de treball per a emportar-se a casa. No necessiteu experiència, només cal portar la vostra passió pel dibuix i la moda.

SÈRIE TALLERS DRAWING FASHION:

  1. DRAWING THE FASHION BODY
  2. FASHION WITH BRUSH PENS & WATERCOLOURS
  3. FASHION WITH COLOURED PEN & MARKERS
  4. LIVE FASHION DRAWING

DATES A CONCRETAR A PARTIR DEL 2020. Més informació a: info@artimoda.cat. Places limitades.