Els articles de la revista Datatèxtil 34 ja es poden consultar a text complet i descarregar en format pdf a través del repositori RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert). Tots els articles estan en anglès i en la llengua original de cada autor (català o castellà, en aquest cas).

http://www.raco.cat/index.php/Datatextil/issue/view/23900/showToc

Destaca la varietat d’articles que inclou aquest darrer número com ara el dedicat a la Fàbrica sedera Garín reconvertida en Museu de la seda de Moncada (València), amb una col·lecció tèxtil, documental i gràfica de gran valor i d’interès per als investigadors. També de temàtica sedera, Assumpta Dangla presenta un article dedicat a l’estampació sobre seda des de 1920 a 1936 i el cas de l’empresa catalana Ponsa Hermanos.

Sílvia Carbonell exposa la segona part de l’article dedicat als teixits artístics en jacquard, i en concret a l’Escola Industrial d’Arts i Oficis de Sabadell, i Núria Aragonès ens parla de la ballarina Isadora Duncan i com va renovar la dansa moderna i la indumentària escènica amb l’ús de túniques i vestimenta minimalista.

Altres articles que trobem són el dedicat a la indumentària en els ritus de pas i l’exposició organitzada al seu voltant, on es mostra la manera de vestir de l’individu en els diferents ritus i cerimònies vinculats al cicle vital.

El número 34 també presenta l’exposició Intimitats en un article sobre la roba interior des del segle XIX fins a l’actualitat, i finalitza amb un article dedicat a la llana Ansotana, pròpia del bestiar oví criat a les Valls d’Ansó i Hecho, al Pirineu Aragonès.