Cargando Eventos

INFORMACIÓ DE L’ACTIVITAT:

Els dijous a la tarda (excepte els festius) el CDMT està obert al públic gratuïtament. En aquests moments, a més de la “Sala del procés tèxtil”, es poden visitar les següents mostres:

“Teixits artístichs, retrats singulars”, a on s’exhibeixen més de 90 teixits ben especials datats des del 1862 fins a l’actualitat. Es tracta de teixits figuratius amb retrats de personatges o escenes, treballats en telers amb sistema jacquard i de tal realisme que es confonen amb fotografies o gravats. Són producte de la unió del saber tecnològic i l’habilitat artística del dibuixant i del teixidor. (2a planta).

“Retalls d’ahir i d’avui” centrada en quatre apartats que fan referència a les col·leccions antigues del Centre, el modernisme, la moda i la producció de teixits tècnics. Gràcies a la col·laboració de diverses empreses, trobareu, a l’espai final, una sèrie de mostres representatives d’algunes de les seves aplicacions, des dels biopolímers fins als teixits de fibra de vidre per als molins de vent. (1a planta).

“NOU UNIVERS: descobrint altres possibilitats” una exposició d’art tèxtil contemporani de l’artista local Irene Pérez Gil. Les seves obres sorgeixen d’una reflexió sobre el fet de ser mare/pare i de com aquesta experiència suposa redescobriments i nous aprenentatges que ens canvien com a persones. (Espai Zero).

Més informació a: auladidactica@cdmt.es / 93 731 52 02.