Ja està disponible el número 29 de la revista, que us podeu descarregar gratuïtament des del web (link); des d’aquest número ja no es requereix cap contrasenya, un tràmit que hem comprovat que no agradava als usuaris i per tant hem eliminat.

En aquesta entrega la revista ofereix articles de Teresa Sunyé (El vestit, un llenguatge personal), Elisabet Cerdà i Rosa Flor Rodríguez (De capa a casulla, procés de restauració d’un teixit de St. Ermengol), Pilar Vélez (Introducción al nuevo Museu del Disseny de Barcelona), Andreu Dengra i Sílvia Ventosa (Aurèlia Muñoz, recerques infinites. Fibres, textures i espai), Heather Thomis (La industria del encaje de Honiton), Teresa Vidal (Campions de motociclisme), i Sandra Vílchez (Onna Kasen, el proceso de conservación de un libro japonés del s. XIX),a més de la secció habitual de novetats bibliogràfiques.

Tots els continguts tenen llicència Creative Commons, en la modalitat que permet fer-ne difusió i ús no comercial esmentant la font i dins del marc de la mateixa llicència.

La revista Datatextil es una edición del Circuit de Museus Tèxtils i de Moda a Catalunya (www.circuitmuseustextils.cat).