Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat gratuïta per a tots els públics amb inscripció prèvia fins el dijous anterior a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02. Places limitades.

El projecte Mitjons de Nadal solidaris va néixer a Oxford (Regne Unit) sota la direcció de Sylvia Rueda de l’ONG Stitches of kindness. La iniciativa mobilitza a persones de la comunitat i es dirigeix especialment a nens i nenes i a les seves famílies. Per segon any consecutiu, l’ONG i el Museu Tèxtil uneixen esforços  per traslladar el projecte a la nostra comunitat i així donar els mitjons que es confeccionin als hospitals infantils de la zona (Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron, Hospital de Terrassa, etc…).

Durant la 2a Marató de mitjons solidaris que tindrà lloc a les aules del museu aprendreu a confeccionar un mitjó de feltre i a decorar-lo amb diverses tècniques i materials. Hi haurà dues sessions de taller, a les 10.00 i a les 12.00 hores. Els nens i nenes poden fer el mitjó amb els pares a partir de 3 anys.

Si no podeu venir però voleu participar des de casa i portar el mitjó ja fet, consulteu aquí el patró i el tutorial. Una vegada fet (en aquest cas els materials van a càrrec d’un mateix) el podeu entregar al propi Museu o als següents punts de recollida fins el 15 de desembre:

-MERCERIA RAMBLA – Rambla d’Ègara, 174, 08221 Terrassa.

-LA BAIXADA – Carrer del Torrent, 82, 08225 Terrassa.

-MUSEU TÈXTIL – Carrer Salmerón, 25, 08222 Terrassa.

-TEIXITS OLGA – Encants de Sant Antoni, parades 7-9 08011 Barcelona.

-LA MAMAVACA – Rambla del Prat, 25, 08012 Barcelona.

-JEANINE PATCHWORK – Carrer Miquel Reverter, 6, 08960 Sant Just Desvern.