Carregant Esdeveniments

Activitat autoguiada gratuïta per a tots els públics. Places limitades a l’aforament de la sala.

La ceramista Mia Llauder exposa actualment set de les seves obres a la sala del procés tèxtil, dins la mostra “De fils i porcellanes”. Es tracta d’una ceramista formada a Barcelona i que en la darrera dècada ha exposat a museus, galeries i centres d’art internacionals. En la majoria de les seves obres combina delicades peces de porcellana amb tèxtil (fil, blonda, cinta de setí, tul, vellut) i altres materials, tot en blanc i vermell.

Cadascuna de les obres que s’exhibeixen al museu està vinculada a un text concret del llibre Passamaneria de l’autora Pruden Panadès qui va estudiar Història de l’art i va treballar alguns anys com a docent. Des dels anys vuitanta es dedica a la gestió cultural, dirigint el Centre Cultural de Granollers. La seva primera novel·la va ser Cosins de Tarzan. La segona fou Passamaneria i també ha escrit dos contes infantils: Errata i El pot. La seva obra més recent és Corró d’Amunt: quadern de notes, on descriu aquest petit nucli de Les Franqueses del Vallès. També col·labora en la revista Vallesos i a núvol.com.

Us convidem a fer el recorregut per la sala contemplant les obres i llegint cadascun dels textos que van inspirar a l’artista en el seu procés creatiu. Demaneu el full de sala i hi trobareu l’ordre del recorregut i els textos corresponents. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.