Carregant Esdeveniments

Nova exposició a l'Espai Zero. Visita lliure i gratuïta per a tots els públics. Places limitades a l’aforament de la sala.

“L'atracció del blanc, la seducció de la fibra" és una mostra organitzada per l'A-FAD, l'associació d'artistes i artesans del FAD (Foment de les Arts i del Disseny) amb la col·laboració del Museu Tèxtil.

L'exposició s'ha concebut en el marc i sobre la base de l'absència de color o, dit d'una altra manera, amb el blanc com a punt de partida essencial i amb la fibra com a matèria. Des del camp del teixit i el paper, del tèxtil com a definició, diversos artistes membres de l'A-FAD construeixen, amb les seves obres, un nou camí. En concret, hi trobareu el treball i les obres d'onze artistes que han treballat amb mètode i tècnica, i amb el concepte i els materials que ens acosten a l'art amb una visió diversa i única.

Artistes participants: Teresa Rosa Aguayo, Eva Blanes, Ester Chacón, Julie Devine, Assumpció Espada, Claudia Falquez, Carol Fleischman, Kima Guitart, Melcior Martí, Ximena Pérez Grobet, Maria Giovanna Stracci.

L’exposició es podrà visitar fins el 4 d'abril del 2021. Per a més informació, contacteu amb: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.