Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Material disponible per a famílies amb nens i nenes d’entre 3 i 8 anys per realitzar la visita els dimarts i dijous a les 17.00 o a les 18.00 hores. Cal inscripció prèvia a inscripcions@cdmt.cat . Aforament limitat.

Voleu descobrir en família l’exposició “El Modernisme i les flors”? Us proposem un material didàctic infantil per recórrer els diferents àmbits de l’exposició. Es tracta  d’un conte amb il·lustracions per anar llegint durant la visita i amb proposta d’activitats per realitzar amb els vostres fills i filles. El conte el podeu descarregar aquí, i les il·lustracions aquí.

“El Modernisme i les flors” és una exposició itinerant organitzada per l’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, el Museu d’Art de Cerdanyola i Museus d’Esplugues de Llobregat. La seva itinerància s’emmarca dins dels programes de suport de la Xarxa de Museus Locals, instrument de cooperació entre la Diputació de Barcelona i els ajuntaments amb museus municipals.

Entre finals del segle XIX i començaments del segle XX, la natura va ser la gran musa i font d’inspiració d’arquitectes i artistes. Per Europa es va estendre un nou estil que rebé diferents noms; tot i  que genèricament s’anomenà Art Nouveau, a Catalunya es va dir Modernisme. El món vegetal era el repertori més utilitzat d’aquest nou estil que difonia valors com la llibertat creativa, la fantasia, la línia corba i la sensualitat. Façanes i interiors es cobrien de flors, fulles i tiges en forma de vitrall, de ferro, de ceràmica o de mosaic.

L’exposició es podrà visitar fins el 9 de maig del 2021. Per a més informació, contacteu amb:  auladidactica@cdmt.cat  / 93 731 52 02.