Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament amb inscripció prèvia al següent formulari  (places exhaurides).

Un any més teniu la possibilitat de viure la propera Fira Modernista de Terrassa lluint un conjunt d'indumentària dissenyat i confeccionat per vosaltres mateixes i amb el màxim rigor històric. Com que enguany el fil conductor de la Fira és la dansa, us animem que us confeccioneu un vestit de ball si us agrada la idea.

El curs és de cinc classes intenses al Museu, distanciades en el temps per tal que pugueu anar treballant a casa i avançant la vostra labor. Amb el seguiment, les recomanacions i el mestratge de la professora Rosa Rubio i amb visita a les reserves del Museu que són una font immillorable de coneixements i inspiració.

Per al bon aprofitament del curs, és necessari que les participants tingueu uns coneixements importants de costura a mà i a màquina, més uns mínims sobre patrons. Si no és així, no podem assegurar que assoliu el seu objectiu.

Calendari i horari de les classes: 25 de febrer, 11 i 25 de març, 15 i 29 d'abril, de 10:30 a 13:00 h.

Al següent PDF trobareu el programa de les sessions i tota la informació pràctica del curs. Per a dubtes o comentaris podeu escriure a inscripcions@cdmt.cat o bé trucar al 93 731 52 02.