Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a tots els públics, amb inscripció prèvia al següent formulari (actiu a partir del 17 de març). Places limitades.

Després de tres anys d'aturada, torna la gran desfilada de moda modernista organitzada pel Museu dins els actes de la Fira Modernista de Terrassa (6 i 7 de maig).

A les darreres edicions de la desfilada es van establir uns criteris de selecció per garantir que els vestits exhibits fossin adequats a l’època, tant en la línia com en els teixits i els complements. Per aquest motiu us demanarem a totes les persones participants que ens envieu la informació per correu electrònic (màxim el 17 d'abril): fotografies i una fitxa bàsica descriptiva que us farem arribar en el moment de la inscripció. Aquesta descripció servirà també per a la persona que farà de speaker durant la desfilada.

La desfilada tindrà lloc a la plaça dels Museus, amb una participació limitada. Les persones que desfilin es comprometen a no variar la forma ni l’estructura del conjunt, tant del vestit com dels complements o joies que hauran descrit prèviament. També a fer les modificacions que puguem demanar, en el cas que alguns elements no siguin representatius de l’època modernista.

Per a més informació us podeu adreçar a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.