Carregant Esdeveniments
Activitat en línia gratuïta. Amb inscripció prèvia a: inscripcions@cdmt.cat  / 93 731 52 02. Data límit d'inscripció: 4 de febrer. Places limitades.
El Museu Tèxtil i la il·lustradora Lucy Victoria Davis d’ARTiMODA, us proposem aquest taller en línia de disseny i il·lustració de moda dins del cicle familiar infantil "Diumenges al Museu".
Vivienne Westwood, John Galliano, Dolce & Gabbana, Jean-Paul Gaultier, són només alguns dels molts dissenyadors famosos que han utilitzat la moda del segle XVIII com a inspiració per a les seves col·leccions modernes. Ara, els vostres fills i filles també poden! En aquesta experiència, acompanyats en tot moment per la Lucy, crearan el seu propi disseny de moda, amb il·lustració o collage, inspirat en la moda del segle XVIII, coneixent dissenyadors moderns i sobre la base dels fabulosos teixits i peces d'indumentària que conservem al museu.

El taller es farà a través de Google Meet i serà bilingüe anglès-castellà/català, així, els participants podran practicar speakinglistening. Està pensat per a infants i joves de 8 a 16 anys. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.