Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a públic adult. Recomanem inscripció prèvia a través del formulari (PLACES EXHAURIDES).

Un any més celebrem el Dia Internacional dels Museus, que aquest any coincideix amb la Nit dels Museus, amb tota una sèrie d'activitats gratuïtes.

Aquest és un taller d'iniciació per a públic adult que vulgui aprendre a brodar sobre fotografia. En aquest cas s'empraran imatges del prestigiós fotògraf Manuel Outumuro, qui exposa actualment al Museu algunes de les seves fantàstiques fotografies de moda ("L'ull de l'agulla").

Oferirem dues sessions del taller (a les 19:00 i a les 20:00 h) que anirà a càrrec de Rita Prat (Terrassa, 2001), artista emergent centrada en el collage analògic i en el brodat sobre fotografia. Sent conscient de les històries que poden encapsular les imatges, les seves intervencions evidencien el que aquestes li susciten. El fil és el mitjà per convertir la seva espurna imaginativa en un rastre permanent. Ha impartit diferents tallers de collage sempre amb l’afany d’oferir un espai on la imaginació, l’atzar i el subjecte es trobin.

Llicenciada en Humanitats, l’expressió artística és l’acompanyant complementària del seu coneixement. Gaudeix treballant en el petit arxiu familiar on les imatges es converteixen en bases per collages o brodats, o bé, en punts de partida per la investigació històrica. Enguany exposa a la Sala Muncunill de Terrassa "54 Jokers".

Més informació sobre aquesta activitat a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.