Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat online gratuïta a través de la plataforma Zoom. Inscripció prèvia fins el dijous anterior a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Us oferim una xerrada online amb visita virtual a “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió” a càrrec de Mónica Piera, la pròpia comissària de la mostra. Ens comentarà els objectius, els continguts principals de la mostra i fixarà l’atenció en algunes de les obres. Descobrirem el paper que han jugat els teixits com elements de representació en els interiors privats, i coneixerem algunes anècdotes del muntatge expositiu.

Teixits històrics mai exposats del fons del Museu Tèxtil es mostren al costat de mobles, molts inèdits, procedents de diverses col·leccions públiques i privades. S’aborda el tema de les matèries, l’evolució i complexitat tècnica d’aquestes manufactures i es presenten tres tipologies de moble que al llarg dels segles s’han ideat per guardar teixits. També proposa qüestions per a pensar-hi: Què és per a tu casa teva? Prestes atenció a la decoració, els mobles i els detalls? Et planteges que la teva llar és el mirall de la teva personalitat?

Per a més informació, contacteu amb: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.