Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a públic general. Entrada lliure, places limitades a l’aforament de la sala.

“Museus i Liceu: una història compartida” és el resultat d’un projecte entre museus, col·leccions, biblioteques, arxius i centres d’exposicions de Catalunya i el Liceu per commemorar el 175è aniversari del Gran Teatre. L’acció també vol contribuir a fer xarxa i establir lligams entre les institucions culturals del país. 121 centres culturals han seleccionat una o diverses obres de les seves col·leccions relacionades amb la història del Liceu que exposaran durant uns mesos a les seves seus, entre el 15 de març de 2022 i el 31 de juliol de 2023.

El Museu Tèxtil exposa el vestit de nit, n.r. 20206, que va dur la Sra. Eulàlia Goula Goula en una estrena, l’any 1968. Té silueta vertical, sense mànigues i està confeccionat en crepè de raió, amb botons de pedreria, per la modista barcelonina María Cristina Miloro. L’Eulàlia Goula (Barcelona, 1947 – 2019), era gran aficionada a les activitats culturals musicals, teatrals, cinematogràfiques i les arts plàstiques. Va exercir com a professora a l’institut Egara, de Terrassa, i va ser catedràtica de diversos instituts a la comarca del Baix Llobregat.

Podreu veure el vestit exposat a la primera planta del museu fins al 15 de juliol (dins l'exposició "Un museu, mil trames"). Més informació a: auladidactica@cdmt.cat  / 93 731 52 02.