Carregant Esdeveniments

Activitat en línia de pagament per a nens i nenes. Amb inscripció prèvia a: auladidactica@cdmt.cat (fins a l'1 de juliol). Del 13 al 17 de juliol. Places limitades!

Aquest estiu llancem una idea novedosa des del Museu Tèxtil i amb la col·laboració de Lucy Victoria Davis d'ARTiMODA. Es tracta d'un casal d'estiu virtual en el qual nens i nenes interessats pel món de la moda i la il·lustració gaudiran des de casa. La proposta s'estructura en dues setmanes temàtiques (independents) i contempla:

  • 15 hores de classe i tallers. Professora connectada durant tot el matí. Idioma: anglès (nadiu) i castellà/català.
  • Max screen time 1,5 hores: combinació Zoom i vídeos YouTube.
  • Materials descarregables: PDFs, plantilles, imatges, vocabularis.
  • Consells i recomanacions sobre materials, com muntar el teu fashion studio/space,  tria de música per a una spotify playlist, looks propis per aparèixer davant la càmera, etc.

Durant aquesta segona setmana, els infants jugaran i treballaran a l'entorn de la moda "Cool",  sixties fashion. L'horari del casal és de 10.00 a 13.00 hores i l'edat recomanada de 8 a 14 anys (l’activitat no es realitzarà si no s’arriba a un mínim d'inscrits). El preu és de 100 euros per participant i setmana.

Consulteu el planning diari d’activitats i els materials necessaris així com el procediment d'inscripció. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat.