Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament per a nens i nenes d'entre 8 i 13 anys. Inscripció prèvia al següent formulari (fins al 6 d'abril). Places limitades. Cancel·lat

Vivienne Westwood, John Galiano, Dolce & Gabbana, Jean-Paul Gaultier... són només alguns dels molts dissenyadors famosos que han utilitzat la moda del segle XVIII com a font d'inspiració per a les seves col·leccions modernes.

Ara els infants també poden! A partir de la nostra exposició "Un museu, mil trames" que serà la font principal d'inspiració, durant aquests tres dies crearan la seva pròpia col·lecció càpsula de moda amb diverses tècniques d'il·lustració, pintura i collage.

Els nens i nenes tindran accés exclusiu al museu, descobriran les joies dels nostres fons i aprendran aspectes interessants de la història de la moda. Estaran acompanyats i guiats per Lucy Victoria Davis, d'ArtiModa, docent i professional del món de la il·lustració i la moda.

  • Calendari: 11, 12 i 13 d'abril
  • Horari: de 10.00 a 13.00 hores
  • Lloc: Museu Tèxtil

El casal serà bilingüe anglès – castellà/català,  ja que la Lucy és anglesa però parla també les altres llengües. El preu és de 70 euros per participant. Per a més informació, contacteu amb: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.