Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament: casal de moda per a nens i nenes d’entre 8 i 13 anys. Amb inscripció prèvia al següent formulari (fins al 24 de juny). Places limitades.

Per explorar el món de la moda i els teixits, aquest estiu us proposem un nou casal dirigit per la il·lustradora de moda Lucy Victoria Davis (ArtiModa). Aquesta vegada, els vostres fills i filles viatjaran al mon de la moda dels anys seixanta. Descobriran dissenyadors com Mary Quant, artistes com Andy Warhol i crearan les seves pròpies col·leccions inspirats en els estils "Sixties".

Els nens i nenes es divertiran dissenyant els seus propis looks de moda, descobrint les col·leccions del museu, dibuixant el cos i experimentant amb tècniques diverses (il·lustració, collage, pintura). Muntaran la seva pròpia portada de revista Vogue, creant un mood board i utilitzant els teixits del museu com a font d’inspiració.

  • Calendari: 28, 29 i 30 de juny
  • Horari: de 10.00 a 13.00 hores
  • Lloc: Museu Tèxtil

El casal serà bilingüe anglès – castellà/català  ja que la Lucy és anglesa però parla també les altres llengües. El preu és de 55 euros per participant. Per a més informació, contacteu amb: auladidactica@cdmt.cat/ 93 731 52 02.

(L’activitat es passarà a format en línia en el cas que canviïn les normatives per la COVID)