Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a adults amb inscripció prèvia al següent formulari. Places limitades.

En aquest diumenge de Festa Major us oferim una visita comentada gratuïta a l’exposició “Vides d’alta costura” que actualment ocupa la sala del 2n pis del Museu Tèxtil. La mostra presenta l’evolució de la moda femenina seguint el fil de diverses generacions de la família de Maya Álvarez de Sotomayor de León qui, molt generosament, ha cedit en comodat al Museu més de cent setanta peces, que són un reflex de la indumentària de l’alta societat madrilenya entre 1890 i la dècada de 1980. Per a aquesta exposició s’han seleccionat vint-i-sis vestits que es mostren en quatre àmbits: “Vestides de llarg”, “Vestides de dia”, “Vestides de firmes internacionals” i finalment, “Vestides de núvia”.

A través d’aquestes peces i dels textos de l’exposició es pot conèixer la indumentària de les dones que tenien el privilegi de seguir l’última moda i, a més, entendre quins eren els rols socials, el consum de moda o les influències de París, amb la seva capacitat per influir en la manera de vestir de la majoria de la població.

Es faran dues visites de 45' aproximadament, a les 12:00 i a les 13:00 h. Més informació a auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.